Business events

sport

Bedrijfsfeest

Bent u op zoek naar een unieke invulling van uw bedrijfsfeest, op uw eigen locatie? SupaGolf bouwt een passend fun-parcours op elke gewenste locatie, met uiteenlopende spellen en uitdagingen voor iedereen! Wie van uw collega’s wint dit jaar de wisselbeker?

Vanaf 20 personen

Vanaf €10,00 p.p.

Direct boeken
sport

Business teambuilding

Met het business-teambuilding concept van SupaGolf gaat de hele groep aan de slag met diverse opdrachten en middels speciale uitdagingen worden de teams uitgedaagd om samen te werken. Welk groepslid zorgt voor communicatie, welke collega is van de brute kracht en wie neemt de uitdaging van het precieze werk op zich? Ontwikkel het ideale team door precisie, kracht, communicatie én concentratie met elkaar te mixen.

Vanaf 20 personen

Prijs in overleg

Direct boeken
sport

Rondleiding

Heeft u iets te vieren, een nieuw pand geopend of juist verbouwd? Of wilt u uw relaties kennis laten maken met uw bedrijf en interne organisatie? SupaGolf biedt een unieke manier om uw bedrijf te presenteren; de SupaGolf-rondleiding! Laat uw gasten actief en spelenderwijs kennis maken met uw organisatie. Elke hole van het SupaGolf-parcours staat in het teken van één van de afdelingen of thema’s die centraal staan in uw bedrijf.

Vanaf 2 uur

Prijs in overleg

Direct boeken
sport

Beurs-stand

Dé eyecatcher bij uw beurs-stand; een echte SupaGolf-uitdaging! Laat beursbezoekers en relaties een poging wagen om een hole-in-one te slaan in één van onze spellen. Er zijn verschillende targets en combinaties mogelijk.

Targets zijn vrij te bepalen

Prijs in overleg

Direct boeken
sport

Evenement op maat

Is het dit jaar uw beurt om het bedrijfsfeest te organiseren, of bent u op zoek naar een verrassende activiteit voor uw gasten? SupaGolf biedt niet alleen een breed scala aan mogelijkheden, maar vooral maatwerk! Informeel geheel vrijblijvend naar onze maatwerk-mogelijkheden. Samen met u kijken wij naar uw wensen en hoe SupaGolf u hierin kan verrassen!

Indoor in overleg

Outdoor min. 500 m2

Min. 9 targets

Tijdsduur 1,5 uur

Locatie naar keuze

Direct boeken

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement. Benieuwd? Wij vertellen graag meer.