Family & friends

sport

Familiedag

Het SupaGolf Family Fun-parcours kent voor elke leeftijd een uitdaging. Van jong tot oud, iedereen kan meedoen! Gaat u de uitdaging aan met onze katapult?

Vanaf 20 personen

Vanaf €10,00 p.p.

Direct boeken
sport

Vriendendag

De mooiste momenten beleef je met je vrienden! Zijn jullie op zoek naar een uitdagende en verrassende activiteit? Een activiteit met een wedstrijdelement zodat jullie tegen elkaar kunnen strijden of zijn jullie minder competitief? Dan is SupaGolf dé activiteit voor jullie!

Vanaf 20 personen

Vanaf €10,00 p.p.

Direct boeken
sport

SupaGolf in the Dark

Een extra uitdaging toevoegen aan uw Supa-beleving? Kies dan voor SupaGolf in the Dark! Op spectaculaire wijze wordt SupaGolf geheel in het donker gespeeld, mét onder andere ballen die verlichten in het donker

Vanaf 30 personen

Vanaf €15,00 p.p.

Direct boeken
sport

Kinderfeest

Maak van iedere verjaardag een feestje! Een dag gevuld met leuke activiteiten, verjaardagscake en iets te drinken. Meerdere spelletjes inclusief begeleiding, mogelijkheden worden vooraf besproken.

Vanaf 30 personen

Direct boeken
sport

Evenement op maat

Bent u aan de beurt met het organiseren van een feestje of evenement en bent u op zoek naar een leuke en verrassende activiteit? Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden op maat. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en vertellen u graag meer!

Indoor in overleg

Outdoor min. 500 m2

Min. 9 targets

Tijdsduur 1,5 uur

Locatie naar keuze

Direct boeken

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement. Benieuwd? Wij vertellen graag meer.