NIEUWS

Lions Meppel organiseert 22 juni het Wilhelminapark Open 2019

01 May 2019

In het mooie, historisch park van Meppel wordt zaterdag 22 juni 2019 de 1e editie gehouden van het golftoernooi het ‘Wilhelminapark Open’. Voor deze speciale gelegenheid wordt het park voor een dag omgetoverd in een uitdagende SupaGolf 18-holes golfbaan. Het toernooi is georganiseerd door de Lions Meppel-Reestdal.

Lees meer

Australische roots in een Europees golfspel

01 March 2019

PANNINGEN - Wanneer we het over contrasten hebben, dan komen deze bij Bart Verkoelen, mede-eigenaar van SupaGolf in Europa, duidelijk naar voren. Waar hij aan een van de ruigste Nederlandse sporten deed, namelijk motorcross, maakte hij de overstap naar het meer traditionele én ‘keurige’ golfspel. Een verandering waar een ongeval aan vooraf ging, maar waar Bart nu vooral de bijzondere en positieve ervaringen uit meeneemt.

Lees meer

Bezienswaardigheden en ‘to-do’s’ in Leipzig en omgeving

22 July 2018

Duitsland is het land van voetbal (maar dit jaar even niet), curryworst, schnitzels en bier, toch? Sinds dit jaar weer 1 SupaGolf baan rijker. Wie denkt dat in Duitsland niets te beleven valt. Adviseer ik ga eens naar Leipzig!

Lees meer

Opening nieuwste baan in de buurt van Leipzig, Duitsland

26 June 2018

Na Nassau an der Lahn is Bad Düben de tweede SupaGolf baan in Duitsland. De nieuwe baan opende op 25 mei j.l. en heeft holes tussen de 26 en 75 meter lang.

Lees meer

Vanaf dit weekend vliegen de ballen door het Kurpark in Bad Düben

24 May 2018

Vanaf vrijdag 24 mei j.l. vliegen de SupaGolf ballen door het Kurpark in Bad Düben. Het kuuroord Bad Düben heeft de tweede SupaGolf baan van Duitsland, en de zevende baan in Europa.

Lees meer

SupaGolf opent 7e baan in Bad Düben, Saksen (DE)

19 April 2018

SupaGolf opent 26 mei 2018 samen met Frau Münster Bürgemeisterin der Stadt Bad Düben haar tweede baan in Duitsland.

Lees meer

Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

19 April 2018

SupaGolf kwam een aantal jaar geleden vanuit Australië overwaaien naar Nederland. Door speciaal ontwikkelde en grotere clubs en ballen is het oorspronkelijke golfspel vereenvoudigd, zodat iedereen het kan spelen...

Lees meer

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement. Benieuwd? Wij vertellen graag meer