slide1

Wie zijn wij?
Hoe is SupaGolf
ontstaan?

SupaGolf Europe is onderdeel van het wereldwijde merk SupaGolf en kent zijn oorsprong in Australië.

SupaGolf Europe B.V. is vanuit een idealisme opgericht in 2012. Als twee vrienden hebben Huub Hanssen en Gerie Verkoelen de handen ineen geslagen en SupaGolf Europe B.V. opgericht samen met Australische partner SupaGolf PTY Ltd Australië.


BELEEF…
Uw eigen SupaGolf baan

SupaGolf is het ideale golfspel voor iedereen, ook voor u als ondernemer. SupaGolf telt in Europa momenteel zeven vaste baanlocaties waar het gespeeld kan worden.

In Australië, waar SupaGolf al 20 jaar gespeeld wordt, zijn momenteel twee vaste banen. Waarvan één baan ook al 20 jaar bestaat.
bannermob

Recreatief en zakelijk
de verbinding maken

SupaGolf wordt gezien als de verbindende factor tussen mensen. Een spel dat iedereen samen kan spelen in een mooie natuurlijke omgeving. SupaGolf heeft de missie om iedereen het golfspel te laten ervaren op een eenvoudige en verbindende manier. De combinatie van spel, plezier en samen zijn, maakt SupaGolf tot een unieke formule. Zowel in de recreatieve als in de zakelijke markt. Daarnaast streeft SupaGolf er naar om samen met haar gebruiksrechtnemers op basis van kwaliteit en uitstraling hét golfspel in Europa te zijn.
Wij, SupaGolf Europe, stellen weinig eisen aan de ondernemer die wij zoeken. Gedreven en ambitieuze ondernemers hebben een pré. Bent u of kent u dé ondernemer die wij zoeken? Vraag geheel vrijblijvend naar wat SupaGolf u kan bieden! info@supagolf.eu
bannermob

mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die SupaGolf biedt? Zélf de echte SupaGolf-beleving ervaren? Of op zoek naar meer (achtergrond) informatie? Wij vertellen u graag meer!
Vraag naar de mogelijkheden
bannermob

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement. Benieuwd? Wij vertellen graag meer