Onze locatie partners

Onderstaand een overzicht met uitgebreide informatie over onze partner locaties. Wilt u meer informatie over de partner locaties, kunt u op de desbetreffende locatie klikken. Wilt u meer informatie over een eigen locatie ga dan naar onze contactpagina.
Neem nu contact op

Hiawatha actief

***NIEUW*** SupaGolf in Dalfsen! >>> VANAF zaterdag 11 april 2020 <<<

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Aparthotel Delden

Deze 9-holes SupaGolf baan kent vele uitdagende holes met verschillende afstanden en hindernissen. Deze eerste en enige baan in Twente heeft de grootte van een voetbalveld, en de greens zijn in verschillende vormen gemaaid. Ontdek jij ze allemaal?

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Amsterdam

Op zoek naar een sportieve en uitdagende activiteit voor uw bedrijfsuitje, vrienden-, vriendinnen-dag, vrijgezellenfeest, familiedag en/of andere gelegenheid, SupaGolf Amsterdam en Sportmomentje staan voor u klaar. Of het nu gaat om een korte sportieve onderbreking op de al door u geboekte locatie, of een (mid)dag-vullend programma.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Bad Düben

Het Saksische kuuroord, gelegen aan de oevers van de Mulde ten noorden van Leipzig en in het natuurpark Dübener Heide, biedt vele mogelijkheden voor actieve of ontspannende recreatiebelevenissen.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Bleijenbeek

Noord-Limburgse gastvrijheid op deze 9-holes SupaGolf baan in het plaatsje Afferden. U baant zich een weg tussen fraaie waterpartijen en hoogteverschillen. U kunt een ronde SupaGolf boeken vanaf 1 persoon tot volledig verzorgde arrangementen tot 400 personen. En uw activiteit kan afgesloten worden met een borrel en/of diner in ons restaurant met prachtig uitzicht op de golfbaan.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Limburgse Peel

De natuurlijke omgeving ademt rust en ruimte uit. De prachtige baan levert 9 indrukwekkende holes op. Het brengt u op een speelse manier langs fraaie hoge bomen. Het bos is een thuishaven voor veel soorten bloemen, planten, bomen en dieren.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Nassau

Duitslands eerste SupaGolf baan ligt in het plaatsje Nassau, dit is een klein half uur rijden van Koblenz. Deze prachtige 9-holes baan ligt midden in het stadspark van de beroemde Baron van Stein.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Olympisch Stadion

Het Olympisch Stadion is hét icoon van de Nederlandse Olympische Sport en de juiste plek voor nieuwe inspiratie.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Welderen

SupaGolf is te spelen op de Pitch- en Puttbaan (kleine SupaGolf baan) of 9 holes Par 3-4 baan (grote SupaGolf baan) op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst, tussen Arnhem en Nijmegen.

Bekijk de mogelijkheden
bannermob

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd evenement. Benieuwd? Wij vertellen graag meer